plantilla qui som 2

Fa més de trenta anys que a Montaggio ens dediquem a dissenyar i crear espais.Estands per a fires, disseny de comerços, exposicions...Donem forma a qualsevol projecte i convertim en realitat l’espai que imaginen els nostres clients.

 Com ho fem?

Amb un departament propi de disseny i creativitat per donar forma a les idees dels nostres clients i adaptar-les a la seva imatge corporativa de manera innovadora i d’acord amb les últimes tendències. 

Amb un departament propi de construcció, amb professionals de la fusteria, la pintura, l’electricitat, la il·luminació, el grafisme, la retolació i el muntatge preparats per a la construcció d’estands, exposicions o mobiliari comercial. 

Amb unes instal·lacions equipades amb maquinària per a realitzar la construcció in situ, de principi a fi, i amb vehicles per al transport. 

Amb un sistema de “claus en mà”, ocupant-nos de tot el procés, oferint al client un únic interlocutor, garantint el compliment de terminis i un resultat perfecte. 

Adaptant-nos al pressupost del client, amb flexibilitat i productes molt diversos i per a tot tipus de pressupostos. 

On ho fem?

A qualsevol lloc del món. Des de les nostres oficines de Barcelona i les instal·lacions de La Pobla de Claramunt ens desplacem i treballem directament per a empreses expositores d’arreu del món, i per a dissenyadors d’estands i agències de comunicació estrangeres.